Lederkurset - Bok og PowerPointpresentasjon

Boken er en lærerveiledning/ressursbok for deg som er kursholder. I tillegg til boka får du også tilsendt Powerpointpresentasjoner på mail knyttet til hvert kapittel i boka. 

Les merShow less
kr 299.00 (inkl. mva)
Referanse:
Beskrivelse

Lederkurset ønsker å utruste og utvikle dagens unge ledere. Målgruppen for kurset er tenåringer som deltar som ledere for barn og unge i kirke og organisasjoner.

Gjennom praktiske øvelser, refleksjoner og samtaler, involveres ungdommene til å utvikle seg i lederrollen. Ved å legge inn praksis i menighet eller NMSU skapes også verdifulle erfaringer.

Lederkurset har elleve temaer å velge mellom

1.    Ung leder

2.    Leirleder

3.    Formidling og kommunikasjon

4.    NMSU - Dele tro, tid, ting og talent

5.    Grenser

6.    Førstehjelp

7.    Samarbeid

8.    Barn, tweens og ungdommer

9.    Den norske kirke, Trosopplæring og globalt engasjement

10.   Ledelse

11.  Kristen tro

Alle samlingene har fire deler

  • Oppdag Jesus (lar ungdommene bli bedre kjent med Jesus)
  • Globalt glimt (globale perspektiver og historier vi kan lære av)
  • Øvelser og aktiviteter (velg de øvelsene som gir størst utbytte for kursdeltakerne)
  • Utdypende foredrag (fagfolk deler av sin dybdekunnskap)

Gratis smaksprøve

Klikk på <vedlegg> for å laste ned samling nummer en fra boken

Omfang

Kursholder står fritt til å velge omfang og rammer for kurset. Velg de temaene som er relevante for deltakerne ut ifra den rollen de har som ledere i menigheten.

Kurset kan arrangeres som månedlige samlinger, helgekurs, egne samlinger under ungdomsleirer, kurssamlinger og lederhelg eller kurssamlinger og Uteamturtil Europa i samarbeid med NMSU.

Dette produktet er kun ment til personlig bruk, i lokallag, i menighetssammenheng eller lignende. Det er ikke ment til å kopiere og gi bort, dele digitalt eller legge ut på nettet. 

Les merShow less
Produktdetaljer
Vedlegg
4 andre produkter i samme kategori:
kr 379.00 (inkl. mva)
Agentleir er en ferdig temaleir med opplegg for en 3-dagers leir. Denne leiren kan brukes som oppfølging eller supplering til Tårnagent-opplegget til Dnk eller som en leir som ikke er knyttet til Tårnagent. Leirens...
kr 249.00 (inkl. mva)
Gudstjenesteressurs for barn og unge med fokus på misjonVi samarbeider med flere bispedømmer om innkjøp og distribusjon av "Delegudstjenesten" ut til menighetene. Jobber du i menighet og ønsker Delegudstjeneste-pakken...
kr 169.00 (inkl. mva)
«Del det du har» er et hefte med forslag til seks samlinger som passer for tweens (9-12-år). Hver samling består av forslag til intro-aktivitet, andakt/«dele tro», globalt glimt med bønnepraksis og forslag til...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 100.00 (inkl. mva)
En helt unik NMSU-kortstokk! NMSU logo på baksiden av kortet, og Maki som både knekt, konge og dronning. Inneholder eske, 52 spillekort og to Maki-jokere. Produsert i Norge.
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del