Lederkurset - PDF og PowerPointpresentasjon

Boken er en lærerveiledning/ressursbok for deg som er kursholder. Her får du boka som PDF og PowerPointpresentasjoner knyttet til hvert kapittel i boka. 

kr 299,00
Inkl. MVA
Referanse:
Beskrivelse

Lederkurset ønsker å utruste og utvikle dagens unge ledere. Målgruppen for kurset er tenåringer som deltar som ledere for barn og unge i kirke og organisasjoner.

Gjennom praktiske øvelser, refleksjoner og samtaler, involveres ungdommene til å utvikle seg i lederrollen. Ved å legge inn praksis i menighet eller NMSU skapes også verdifulle erfaringer.

Lederkurset har elleve temaer å velge mellom

1.    Ung leder

2.    Leirleder

3.    Formidling og kommunikasjon

4.    NMSU - Dele tro, tid, ting og talent

5.    Grenser

6.    Førstehjelp

7.    Samarbeid

8.    Barn, tweens og ungdommer

9.    Den norske kirke, Trosopplæring og globalt engasjement

10.   Ledelse

11.  Kristen tro

Alle samlingene har fire deler

  • Oppdag Jesus (lar ungdommene bli bedre kjent med Jesus)
  • Globalt glimt (globale perspektiver og historier vi kan lære av)
  • Øvelser og aktiviteter (velg de øvelsene som gir størst utbytte for kursdeltakerne)
  • Utdypende foredrag (fagfolk deler av sin dybdekunnskap)

Gratis smaksprøve

Klikk på <vedlegg> for å laste ned samling nummer en fra boken

Omfang

Kursholder står fritt til å velge omfang og rammer for kurset. Velg de temaene som er relevante for deltakerne ut ifra den rollen de har som ledere i menigheten.

Kurset kan arrangeres som månedlige samlinger, helgekurs, egne samlinger under ungdomsleirer, kurssamlinger og lederhelg eller kurssamlinger og Uteamturtil Europa i samarbeid med NMSU.

Dette produktet er kun ment til personlig bruk, i lokallag, i menighetssammenheng eller lignende. Det er ikke ment til å kopiere og gi bort, dele digitalt eller legge ut på nettet. 

Produktdetaljer

Spesifikke referanser

Vedlegg
2 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 200,00 Inkl. MVA
NMSU t-skjorte med nøytral logo. T-skjorten er laget av bambus, så den er myk og behagelig.  T-skjorten er produsert av den rettferdige bedriften Fair &amp; Square i Kina. Fair &amp; Square er opptatt av både etisk,...
kr 150,00 Inkl. MVA
Enkel lys grå t-skjorte. NMSU vil sette utropstegn ved korset, og trykket viser NMSU sitt logosymbol i hvitt på framsiden. Myk og behagelig t-skjorte som kan brukes på leir, på tur eller i hverdagen. T-skjorten er...
kr 320,00 Inkl. MVA
En deilig og behagelig collegegenser med trykk på framsiden. Moderne passform med rund hals, uten hette. Trykket på fremsiden viser NMSU sin logo, teksten «LOVE SOMEBODY» og NMSU sine ikon for tro, tid, ting og...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del